Ben jij de opleider die we nog zoeken?

Om onze bloeiende jeugdwerking verder uit te breiden, zijn we op zoek naar extra jeugdtrainers, dit zowel voor midden- als bovenbouw.

Ben je gepassioneerd door voetbal & werk je graag samen met jongeren? Dan ben jij misschien wel degene.

Onder de begeleiding van Jobien De Rycke (CO), Sasha Santens (CM), Paul Van Den Broecke (CB) & TVJO Gert Desot kom je terecht in een enthousiast team & in een warme en stabiele familieclub met een duidelijke visie en plan voor de verdere uitbouw van onze jeugdwerking.

Daarnaast biedt onze club gratis opleidingsmogelijkheden aan om uw capaciteiten als trainer optimaal te kunnen benutten.

Geïnteresseerd?

Neem dan zeker contact op met Gert Desot door een mailtje te sturen naar TJVO@kvvlaarnekalken.be of via het volgende telefoonnummer 0475 94 43 97.