contactgegevens

Club info

Adres : Veldmeers te Laarne, Leeweg 23, 9270 Laarne

Telefoonnr. : 09/369.69.23

Iedereen die vragen / bemerkingen / positieve ideeĆ«n heeft, kan deze vanaf nu mailen naar : communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.beDeze cel valt onder de eindverantwoordelijkheid van Ellen Van Laecken (Jeugdvoorzitter).

Organisatie & Structuur

Als de club gerichte acties wil ondernemen is het van belang om te bepalen wie wat moet doen (beslissen en uitvoeren) binnen de club. Een goede structuur van de club is noodzakelijk om de activiteiten van de verschillende groepen van medewerkers (departementen en managementniveaus) perfect op elkaar af te stemmen, te coƶrdineren en te bewaken. Alleen op deze manier kan onze club optimaal functioneren waarbij gezamenlijk naar de vooropgestelde doelstellingen wordt toegewerkt.