GC - Gerechtigd Correspondent

Taken

De gerechtigd correspondent is een zeer belangrijke functie binnen de club en geldt als enige erkende aangeduide persoon om alle briefwisseling met de voetbalbond te voeren.

Hij/zij zorgt voor de administratieve en digitale afhandeling van :

1. De aansluitingen van de spelers en medewerkers.
    2. De aangifte en opvolging van de sportongevallendossiers waarin leden betrokken zijn,
    3. De registratie van allerhande erkende sportactiviteiten (wijzing van officiele competitiewedstrijden, vriendschappelijke wedstrijden, cupwedstrijden, enz….)
    4. Behandeling van ingaande en uitgaande post en verspreiding ervan naar de leden die het aanbelangen.
    5. De opvolging van voetbal gerelateerde strafzaken die hem/haar via de KBVB werden aanhangig gemaakt.

Caroline Roels

Phone:     (+32) - 0475 63 76 51