Ambassadeursclub

NETWERKEN • DELEN • STUREN

De ambassadeursclub zorgt voor een goede communicatie tussen alle partijen: ouders, het jeugdbestuur en de technische staf. Hierdoor ontstaat er een grotere transparantie tussen alle partijen.

Samenstelling van de ambassadeursclub

• één vertegenwoordiger van elke ploeg (U7 t.e.m. U21)
  • TVJO
  • Een secretaris : aangeduid tijdens een verkiezing op deze eerste "clubavond".
  • Een voorzitter: deze persoon dient de vergadering voor te zitten en in goede banen te leiden.

Wat houdt het in ?

• De belangen van zowel de jeugdspeler en de ouders te behartigen.
  • Eventuele klachten en opmerkingen, geformuleerd door de ouders of jeugdspelers melden aan het bestuur (= meldingsplicht).
  • Ouders stimuleren zich actief in te laten met activiteiten in het belang van de jeugdwerking.
  • Participatie van de ouders vergroten.
  • Gevoel versterken om deel uit te maken van voetbalclub KVV Laarne-Kalken.
  • Positivisme uitstralen t.o.v. de club en de jeugdwerking.
  • 5 vergaderingen per seizoen.

Wat komt er aan bod in de ambassadeursclub ?

• Organisatorische zaken
  • Extra-sportieve zaken
  • Algemene zaken
  • Individuele belangen worden bij voorbaat niet behandeld!

Wat gebeurt er met de beslissingen?

• Beslissingen worden geplubiceerd op deze site, zodat alle informatie beschikbaar is voor alle ouders. Zo voelt iedereen zich betrokken bij het project!