Middenbouw

Spelers

Trainers: Jenne De Rycke

Teambegeleider(s): TBD

Wedstrijdvorm8v8 is het wedstrijdformat voor 9- tot 12-jarigen (U10 tem U13). Er komen meer spelers bij per linie en de afstanden worden groter waardoor halflange passing van toepassing is.

Terrein: Er wordt gespeeld in de breedte van een half voetbalterrein. Voor de exacte afmetingen maken we een onderscheid tussen U10/U11 en U12/U13.

Datum Training: Telkens op maandag en donderdag van 18h00 tot 19h30.

De meeste ploegen hebben een eigen facebookpagina. Uiteraard vinden we dit prima maar wees voorzichting met het hanteren van sociale media als communicatiemiddel. Discussies ontstaan heel vlug en lopen dikwijls uit de hand. Wees hiervoor alert.

Foto’s en video’s kunnen ook op de website geplaatst worden. Je kan het materiaal doorsturen naar stefan.steenkiste@gmail.com

Jenne De Rycke

Phone:     (+32) - 0465 03 54 43