Bovenbouw

Provinciaal (1)  & Gewestelijk (1)

Teams : 2

Spelers

Trainers : Marc Batselier & Kurt Van Den Abbeel

Teambegeleider(s) :  TBD

Wedstrijdvorm : 11v11 is het wedstrijdformat vanaf 13 jaar (U14) en ouder. De wedstrijden worden nu nagenoeg gespeeld volgens het spelreglement van het voetbalspel voor volwassen teams. Het voetbal wordt een spel waarin lange passing en de buitenspelregel zijn intrede doen.

Terrein : Er wordt gespeeld op een volledig terrein.

Datum Training :

• U15P telkens op maandag van 19h30 tot 21h00, op donderdag van 18h30 tot 20h00.
  • U15G telkens op  maandag & woensdag van 19h30 tot 21h00.

De meeste ploegen hebben een eigen facebookpagina. Uiteraard vinden we dit prima maar wees voorzichting met het hanteren van sociale media als communicatiemiddel. Discussies ontstaan heel vlug en lopen dikwijls uit de hand. Wees hiervoor alert.

Foto’s en video’s kunnen ook op de website geplaatst worden. Je kan het materiaal doorsturen naar stefan.steenkiste@gmail.com

Marc Batselier

Phone:     (+32) - 0494 47 75 83