Bovenbouw

Provinciaal (1)  & Gewestelijk (2)

Teams: 3

Spelers

TrainersBengy Dissenbergen (P), Salim Mardaci (G1) & Sven Viaene (G2)

Teambegeleider(s): Piet Rasschaert & Jo Wille

Wedstrijdvorm : 11v11 is het wedstrijdformat vanaf 13 jaar (U14) en ouder. De wedstrijden worden nu nagenoeg gespeeld volgens het spelreglement van het voetbalspel voor volwassen teams. Het voetbal wordt een spel waarin lange passing en de buitenspelregel zijn intrede doen.

Terrein : Er wordt gespeeld op een volledig terrein.

Datum Training:

• U17P en G1 telkens op maandag en woensdag van 19h30 tot 21h00.
  • U17 G2 telkens op woensdag en vrijdag van 19h30 tot 21h00.

De meeste ploegen hebben een eigen facebookpagina. Uiteraard vinden we dit prima maar wees voorzichting met het hanteren van sociale media als communicatiemiddel. Discussies ontstaan heel vlug en lopen dikwijls uit de hand. Wees hiervoor alert.

Foto’s en video’s kunnen ook op de website geplaatst worden. Je kan het materiaal doorsturen naar stefan.steenkiste@gmail.com

Bengy Dissenbergen

Phone:     (+32) - 0486 07 13 50