Bovenbouw

Spelers

Trainers: Dirk Nuytens

Teambegeleider(s):  Frank Zwaenepoel

Wedstrijdvorm : 11v11 is het wedstrijdformat vanaf 13 jaar (U14) en ouder. De wedstrijden worden nu nagenoeg gespeeld volgens het spelreglement van het voetbalspel voor volwassen teams. Het voetbal wordt een spel waarin lange passing en de buitenspelregel zijn intrede doen.

Terrein : Er wordt gespeeld op een volledig terrein.

Datum Training :

• Telkens op dinsdag en donderdag van 20h00 tot 21h30.

De meeste ploegen hebben een eigen facebookpagina. Uiteraard vinden we dit prima maar wees voorzichting met het hanteren van sociale media als communicatiemiddel. Discussies ontstaan heel vlug en lopen dikwijls uit de hand. Wees hiervoor alert.

Foto’s en video’s kunnen ook op de website geplaatst worden. Je kan het materiaal doorsturen naar stefan.steenkiste@gmail.com

Dirk Nuytens

Phone:     (+32) -