U6

Onderbouw


Gewestelijk  


Teams: 2


Spelers

 

Trainers: Laurent Jeunen


Teambegeleider(s): TBD  


Wedstrijdvorm: 2v2 is het wedstrijdformat voor de 5-jarige spelertjes (U6) en noemen we "dribbelvoetbal". In verschillende korte wedstrijdjes ontdekken de spelertjes vooral zichzelf en de bal en kunnen ze reeds de eerste dribbel- en passeerbewegingen oefenen. Dribbelen en trappen zodat iedereen kan scoren!


Terrein: Er wordt gespeeld op 4 identieke terreintjes. De terreinafmetingen staan gelijk aan een kwart van een duiveltjesterrein. De kleine 2v2 terreintjes kunnen dus ook uitgezet worden op dit duiveltjesterrein.


Datum Training: voor Nieuwjaar enkel op donderdag van 18h00 tot 19h30. Na Nieuwjaar op dinsdag en donderdag van 18h00 tot 19h30 uur.


De meeste ploegen hebben een eigen facebookpagina. Uiteraard vinden we dit prima maar wees voorzichting met het hanteren van sociale media als communicatiemiddel. Discussies ontstaan heel vlug en lopen dikwijls uit de hand. Wees hiervoor alert.


Foto’s en video’s kunnen ook op de website geplaatst worden. Je kan het materiaal doorsturen naar stefan.steenkiste@gmail.com
Laurent Jeunen

Phone:     (+32) - 0486 47 99 66


Email: onderbouwjeugd@kvvlaarnekalken.beDeze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren