Onderbouw

Spelers

Trainers: Noah De Cock & Bjorn Genitello

Teambegeleider(s): TBD

Wedstrijdvorm3v3 is het wedstrijdformat voor de 6-jarige spelertjes (U7). De wedstrijdjes worden reeds iets langer en een medespeler wordt geïntroduceerd waarbij de passing voor de eerste maal aan bod komt. Het duel staat nog steeds centraal en scoren blijft uiteraard belangrijk.

Terrein: Er wordt gespeeld op 2 identieke terreintjes. De terreinafmetingen staan gelijk aan de helft van een duiveltjesterrein. De 2 terreintjes kunnen dus ook uitgezet worden op dit duiveltjesterrein.

Datum Training: Telkens op dinsdag en  donderdag van 18h00 tot 19h30.

De meeste ploegen hebben een eigen facebookpagina. Uiteraard vinden we dit prima maar wees voorzichting met het hanteren van sociale media als communicatiemiddel. Discussies ontstaan heel vlug en lopen dikwijls uit de hand. Wees hiervoor alert.

Foto’s en video’s kunnen ook op de website geplaatst worden. Je kan het materiaal doorsturen naar stefan.steenkiste@gmail.com

Noah De Cock

Phone:     (+32) - 0491 06 16 21