Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van je favoriete club !

Paaskamp 2021

KVV Laarne-Kalken organiseert zijn jaarlijks Paaskamp. Wil je deelnemen ? Schrijf je dan vlug in via

Dit wordt TOP !

27e Jeugdtornooi 2021

KVV Laarne-Kalken organiseert zijn jaarlijks 1 & 2 mei jeugdtornooi. Wil je deelnemen ? Schrijf je dan vlug in via

tornooien@kvvlaarnekalken.be.

Save the date !

Spelers seizoen 21-22

De sportieve cel van KVV Laarne-Kalken heeft de voorbije maanden niet stilgezeten en heeft van de voetbalvrije periode gebruik gemaakt om de sportieve puzzel voor komende seizoen te leggen.

En dit zowel op het vlak van de jeugd, de postformatie/beloften en het eerste elftal.

HR Cel
beleidsplan

Beleidsplan 2021-2024

Ook achter de schermen wordt hard gewerkt. Het nieuwe beleidsplan voor de komende jaren is bijna klaar. Binnenkort meer nieuws hierover!

One team, one KVV . Dank aan iedereen die hieraan meewerkt!!

MultiSkillzForFoot

KVV Laarne-Kalken organiseert op zondag 07 februari een MultiSkillzForFoot event voor onze allerkleinsten in de gemeentelijke sporthal van Laarne.

Yes Yes Yes,

Het is zover.

Niet alleen kindje Jezus wordt deze week geboren, ook de HR cel van KVV Laarne-Kalken!

Open Trainingsweek

In de week van 7 september houden we een open trainingsweek. Vriendjes of vriendinnetjes mogen aansluiten op de training.

Interesse ? Stuur een mailtje naar

communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.be

Fotomoment

De nieuwe groepsfoto en alle individuele foto's van de beloften & A-kern zijn te bekijken op de website. Bedankt iedereen om dit mogelijk te maken & veel succes gewenst!

Gratis Seizoenkaarten

Ook dit jaar zullen alle supporters van KVV Laarne-Kalken tijdens de eerste twee thuiswedstrijden, op zaterdag 12 september & 19 september, telkens tussen 18h00 & 20h00, hun GRATIS seizoenkaart kunnen komen afhalen voor alle thuiswedstrijden van KVV Laarne-Kalken in de reguliere competitie!!

Belangrijke oproep !

Beste spelers, trainers, ouders  & supporters,

We willen jullie alvast heel erg welkom heten op onze club.  Zoals iedereen wel weet, zullen er mbt trainingen en wedstrijden verschillende maatregelen genomen worden om alles zo vlot en zo veilig mogelijk voor iedereen te laten verlopen. Daarom hebben wij een draaiboek en bijbehorend protocol opgesteld waarin we extra aandacht besteden aan de sportspecifieke zaken die van toepassing voor elk van ons.

Belangrijke oproep !

Op donderdag 06 augustus a.s. om 19u30 speelt onze A-kern een eerste oefenduel thuis en dit tegen KFC Edeboys.
In de strijd tegen corona is het noodzakelijk om de richtlijnen strikt na te leven.
Alvast bedankt om de richtlijnen te volgen.

Zijn jullie er klaar voor ???

Op maandag 27 juli starten de jeugdreeksen met trainen.

Aan de ouders die een kijkje willen komen nemen, vragen wij met nadruk de coronamaatregelen na te leven.
Dat betekent afstand houden en de aanduidingen in de kantine opvolgen.

De ganse KVV voetbalfamilie rekent op éénieders medewerking!

1 & 2 augustus Tornooi

Welkom op ons eerste mid-year tornooi voor onder- en middenbouw.

Aan de supporters die een kijkje willen komen nemen, vragen wij met nadruk de coronamaatregelen na te leven.
Dat betekent afstand houden en de aanduidingen in de kantine opvolgen.

De ganse KVV voetbalfamilie rekent op éénieders medewerking!

Start Training A-Kern & Beloften

Vanavond, 20 juli, om 20h00u staat de eerste groepstraining van de A-kern & de beloften van KVV Laarne-Kalken geprogrammeerd.
Coach Wesley Van Audenaerde verzamelt zijn troepen op ons sportcomplex.

Schoenen voor Gambia

Inzamelactie voor spelertjes in Gambia.

Daarom een warme oproep aan alle spelers, ouders en supporters van KVV Laarne-Kalken : gooi jullie te kleine voetbalschoenen niet weg ! In de maand september kunnen jullie ze deponeren in een box in de kantine! De container vertrekt in oktober naar Gambia en Jo gaat ter plaatse zodat we zeker weten dat ze in het dorp van Skeikh terechtkomen.

Opleiding UEFA B

Dit jaar gaat de opleiding Uefa B door op KVV Laarne-Kalken. Iedere maandag vanaf 19h00. Inschrijven kan nog steeds. Doen!!

Zomerstage 2020

KVV Laarne-Kalken organiseert een super Zomerstage. Wil je deelnemen ? Schrijf je dan vlug in via

Dit wordt TOP !

Transfers

We heten de volgende 8 spelers welkom in de A-Kern & beloften van KVV

Michael Gistelinck

Thomas De Greef

Robin Gommers

Cornelis Floriaan (doorstroming)

Jonas Sergeant (doorstroming)

De Cock Noah (doorstroming)

Kaddour Rachid (doorstroming)

Vermoere Mauro (doorstroming)

Helemaal in lijn met onze visie !

Voetbal Paaskamp 2020

KVV Laarne-Kalken organiseert zijn jaarlijks Voetbal Paaskamp van dinsdag 14/04 tot en met vrijdag 17/04!

Wil je deelnemen ?

Schrijf je dan vlug in via

Be there !!!!

Helpende handen gezocht!!

Ben je handig, wil je graag even helpen, al is het maar voor even, aarzel niet en stuur een mailtje naar

communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.be.

Een super hobby, voor een superheld.

Altijd welkom!

ProSoccerData

Deze ‘management tool’ zal ons in de toekomst – op het vlak van communicatie – verder helpen bij het runnen van onze jeugdopleiding (en onze club). Het centrale systeem ProSoccerData laat ons toe om onze spelers op een meer gestructureerde en professionele wijze op te volgen, door het bijhouden van o.a. hun afwezigheden, prestaties, evaluaties, kwetsuren, enz.. Een volgende stap in het ontwikkelen van onze jeugdwerking - VAMOS !