Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van je favoriete club !

Fotomoment

De nieuwe groepsfoto en alle individuele foto's van de beloften & A-kern zijn te bekijken op de website. Bedankt iedereen om dit mogelijk te maken & veel succes gewenst!

Belangrijke oproep !

Beste spelers, trainers, ouders  & supporters,

We willen jullie alvast heel erg welkom heten op onze club.  Zoals iedereen wel weet, zullen er mbt trainingen en wedstrijden verschillende maatregelen genomen worden om alles zo vlot en zo veilig mogelijk voor iedereen te laten verlopen. Daarom hebben wij een draaiboek en bijbehorend protocol opgesteld waarin we extra aandacht besteden aan de sportspecifieke zaken die van toepassing voor elk van ons.

Gratis Seizoenkaarten

Ook dit jaar zullen alle supporters van KVV Laarne-Kalken tijdens de eerste twee thuiswedstrijden, op zaterdag 12 september & 19 september, telkens tussen 18h00 & 20h00, hun GRATIS seizoenkaart kunnen komen afhalen voor alle thuiswedstrijden van KVV Laarne-Kalken in de reguliere competitie!!

Belangrijke oproep !

Op donderdag 06 augustus a.s. om 19u30 speelt onze A-kern een eerste oefenduel thuis en dit tegen KFC Edeboys.
In de strijd tegen corona is het noodzakelijk om de richtlijnen strikt na te leven.
Om de doorgang van de wedstrijd niet in gedrang te brengen deze
oproep aan onze supporters
DRAAG een MONDMASKER tijdens het bijwonen van dit oefenduel !

Alvast bedankt om de richtlijnen te volgen.

Zijn jullie er klaar voor ???

Op maandag 27 juli starten de jeugdreeksen met trainen.

Aan de ouders die een kijkje willen komen nemen, vragen wij met nadruk de coronamaatregelen na te leven.

Opleiding UEFA B

Dit jaar gaat de opleiding Uefa B door op KVV Laarne-Kalken. Iedere maandag vanaf 19h00. Inschrijven kan nog steeds. Doen!!

1 & 2 augustus Tornooi

Welkom op ons eerste mid-year tornooi voor onder- en middenbouw.

Aan de supporters die een kijkje willen komen nemen, vragen wij met nadruk de coronamaatregelen na te leven.

Start Training A-Kern & Beloften

Vanavond, 20 juli, om 20h00u staat de eerste groepstraining van de A-kern & de beloften van KVV Laarne-Kalken geprogrammeerd.
Coach Wesley Van Audenaerde verzamelt zijn troepen op ons sportcomplex.

ProSoccerData

Deze ‘management tool’ zal ons in de toekomst – op het vlak van communicatie – verder helpen bij het runnen van onze jeugdopleiding (en onze club). Het centrale systeem ProSoccerData laat ons toe om onze spelers op een meer gestructureerde en professionele wijze op te volgen, door het bijhouden van o.a. hun afwezigheden, prestaties, evaluaties, kwetsuren, enz.. Een volgende stap in het ontwikkelen van onze jeugdwerking - VAMOS !

Transfers

We heten de volgende 8 spelers welkom in de A-Kern & beloften van KVV

Michael Gistelinck

Thomas De Greef

Robin Gommers

Cornelis Floriaan (doorstroming)

Jonas Sergeant (doorstroming)

De Cock Noah (doorstroming)

Kaddour Rachid (doorstroming)

Vermoere Mauro (doorstroming)

Helemaal in lijn met onze visie !

Helpende handen gezocht!!

Ben je handig, wil je graag even helpen, al is het maar voor even, aarzel niet en stuur een mailtje naar

communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.be.

Een super hobby, voor een superheld.

Altijd welkom!